3 mei - 2021
Categories:

4 redenen waarom een boompje van Just Terrace het perfecte cadeau is

Wil jij binnenkort iemand verrassen met een leuk, origineel cadeau? Voor een verjaardag, voor Moederdag, Vaderdag of als bedankje? Wij hebben de perfecte cadeautip voor je! Heb je er wel eens over nagedacht om een boompje van Just Terrace cadeau te doen? Een fantastisch cadeau voor iedere gelegenheid, en wel om deze 4 redenen!

Origineel

Een bos bloemen, een doos chocolade, een boek of een cadeaubon… We kennen de standaard cadeaus allemaal. En hoewel het natuurlijk vooral gaat om het gebaar, is het ook wel eens leuk om te komen met iets anders dan anders. Als je dat wilt, dan zit je met een boompje van Just Terrace wel goed. Zoiets krijgt de ontvanger vast niet iedere dag!

Duurzaam

Met een heester kun je lekker lang doen, mits de ontvanger je cadeau natuurlijk goed verzorgt. Maar erg groene vingers zijn daar niet voor nodig, want onze planten zijn over het algemeen hartstikke onderhoudsvriendelijk. Daardoor heb je er, zonder dat het al te veel moeite kost, vaak jaren plezier van. Heel anders dan bij veel andere cadeaus!

Groen

Groen is in! We zijn ons gelukkig steeds meer bewust van de voordelen van veel groen in de tuin. Het is goed voor de biodiversiteit en het maakt je tuin beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast krijg je van een groene tuin een beter humeur. Al die voordelen van groen in je tuin, op je terras of op je balkon maken een heester een nóg leuker cadeau. Om te krijgen, maar ook om te geven!

Mooi

Bovenal zijn de boompjes van Just Terrace natuurlijk hartstikke mooi. Er is voor iedere smaak wel iets. Hou je vooral van groen? Overweeg dan bijvoorbeeld om een olijfboompje te geven. Ben je dol op uitbundige bloeiers? Ook die hebben we voor alle seizoenen. Van de hortensia tot de Amerikaanse sering en van de Japanse roos tot de sneeuwbal: ons assortiment is super breed, dus er zit vast wel iets tussen voor jouw broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter, vriend of vriendin.

De heesters van Just Terrace zijn verkrijgbaar bij onze verkooppunten. Wil je je cadeautje kant-en-klaar ontvangen, ingepakt in een prachtige doos en met een mooi kaartje erbij? Kijk dan zeker eens bij Kadoboompje! Dit toffe cadeauconcept voegt nóg meer originaliteit en waarde toe aan de plant die jij cadeau gaat doen! Wie wil jij verrassen met een boompje?